Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yeniden Refah Partisi Aksaray Belediye Başkan Adayı İçli; “Aksaray’ımızı Yeniden İmar Edeceğiz!

Aksaray Yeniden Refah Partisi

Aksaray Yeniden Refah Partisi Aksaray Belediye Başkan Adayı Salim İçli, İl Başkanı Mustafa Selvi, İl Başkan Yardımcısı Nazmi Kavas ve beraberindeki heyet, Yenigün Gazetesini ziyaret etti. Yenigün Gazetesi Sorumlusu Yaşar Karatay ile bir araya gelen Yeniden Refah Partisi heyeti, Aksaray için hedefledikleri proje ve planları dile getirdi.
“Aksaray’ımızı Yeniden İmar Edeceğiz”
Aksaray Yeniden Refah Partisi Aksaray Belediye Başkan Adayı Salim İçli, refah belediyecilik ruhunu Aksaray’da yaşatmak istediklerini dile getirerek; “Biz yeni bir yüz olarak yeni bir anlayış olarak diyoruz ki şehrine sahip çık, nesline sahip çık, ahlaklı bir milliyetçiliği, doksan dört ruhunu, refah belediyecilik ruhunu Aksaray’da yaşatmak istiyoruz. Tabi bizim belediyelerimizde samimiyet, liyakat, merhamet, adalet gibi unsurlar ön safhada olacak. Aksaray Belediyesini üreten bir Belediye yapacağız. İşlevi olan bir belediye yapacağız. Hem insanların gönlüne, kalbine hem de cebine dokunan projelerle geliyoruz. Dolayısıyla öğrencilerimiz için, çocuklarımız, gençlerimiz için kadınlarımız için, emeklilerimiz için ve Aksaray’ımız için müthiş projelerle geliyoruz. Aksaray’ımızı yeniden imar edeceğiz” dedi.
“Aksaray’ın Modern Yüzünü Göstereceğiz”
Aksaray’ı büyük bir kasabadan büyük bir şehre dönüştüreceğiz diyen Belediye Başkan Adayı İçli; “Aksaray’ı büyük bir kasabadan büyük bir şehre dönüştüreceğiz. Aksaray’ımıza gençlik ve kent konseyleri kurarak istişare kültürünü, Aksaray’ı insanlarımızla birlikte yönetip sorunlarını birlikte çözme metodunu ön plana çıkaracağız. Aksaray Belediyemizin de insan unsuru ön planda olacak. Yaşlılarımıza varıncaya kadar, kimsesiz insanlarımızın kimsesi olacağız. Evlerinde yalnız yaşayan insanlarımızın bakımlarına varıncaya kadar, sosyal desteklerine varıncaya kadar bütün imkanları Aksaray’ımıza sunacağız. Aksaray’ımızın en büyük sorunlarından bir tanesi olan içme suyu, o sorunu kökten çözeceğiz. Yine Aksaray’ımızın en büyük sorunu imar sorunu var onu halledeceğiz. Tabip sorununu çözeceğiz, Aksaray’ımızın girişini güzelleştireceğiz. Çevre yollarıyla Aksaray’ımıza büyük bir görünüm kazandıracağız. Yine kuracağımız yeni Aksaray’la, Aksaray’ın modern yüzünü Ankara’dan, Adana’dan, Konya’dan, diğer illerden gelip geçen insanlara Aksaray’ın modern yüzünü göstereceğiz. Burada kuracağımız konutlarla dar gelirlilere, emeklilerimize, düşük ücretlerle, küçük aylıklarla uzun vade de faizsiz, konut sahibi yapmayı planlıyoruz” şeklide konuştu.
“Kiraların Aşırı Yükselmesinin Önüne Geçeceğiz”
Belediye Başkan Adayı İçli sözlerinin devamında; “Yine dar gelirli vatandaşlarımıza, emeklilerimize Belediye’nin evleri olacak, bu evleri düşük miktarlarla kiralayacağız böylece belediyemizin sosyal belediyecilik özelliğini de ön plana çıkarmış olacağız. Kiraların aşırı yükselmesinin önüne geçeceğiz. Şehrimizde yaşayan bütün kesimlere birçok proje ile geliyoruz. Bunları tek tek açıklayacağız, kamuoyuyla paylaşacağız. Halkımızla paylaşacağız. İnsanlarımız şunu görecek. Yeniden Refah Belediyesi sahada güçlü olarak Aksaray’ı yeniden baştan imar edilmiş olacak. Hem sosyal özellikleriyle hem de fiziki şartlarıyla hem üretici Belediye olma özelliğiyle Aksaray belediyesi Aksaray’ın hizmetinde olacaktır” diyerek konuşmasını tamamladı.
Görüşmede diğer bir konuşmayı Yeniden Refah Partisi Aksaray İl Başkanı Mustafa Selvi yaptı. Selvi konuşmasında Aksaray halkıyla belirli günlerde bir araya gelerek arz ve taleplerin görüşüleceğini söyledi.
“İsrafların Önüne Geçeceğiz”
Yeniden Refah Partisi Aksaray İl Başkanı Mustafa Selvi yaptığı açıklamasında; “Öncelikle Belediye’de yapılan israfların önüne geçeceğiz. Kullanılan nakdin doğru yerlere harcanmasını sağlayıp, önce ihtiyaçları çözerek artan parayla daha sonra sosyal tesislere harcama yapacağız. Aynı zamanda ayda bir gün halka özel bir gün ayarlayıp, arz ve talepler için dilekçeler toplayacağız. Öncelikle şehrimizin trafik ve otopark sorununu çözme yönünde işler yapacağız. Bunu kısa sürede çözeceğiz. Seçimin Aksaray’ımıza ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bankamatik bankacılığı, bankamatik belediyeciliği, heykelcilik belediyeciliği ve bir de rant belediyeciliğinden uzak duracağız bunun aksine halkımızla iç içe istişare ederken çalışacağız” dedi.

Haber: Avni Kuru