Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

YENİ TÜRKİYE’NİN GENÇ YÜZÜ

24haziran 2018 tarihinde yapılacak

24haziran 2018 tarihinde yapılacak cumhur başkanlığı ve milletvekilliğiseçimlerinde av . İlhan aslan gençlerimizin yarınları ve sorunları için ben deadayım dedi.  

24 haziran 2018 tarihinde yapılacak cumhur başkanlığı ve milletvekilliğiseçimlerinde Ülkemizin refahı huzuru ve aksaray’ımızın kalkınmada payını almasıiçin aksaray hukuki araştırmalar derneği başkanı av. İlhan aslan bende hizmetiçin varım dedi.

av İlhan aslan evli olup ankara hukuk fakültesinden 2012 yılında mezun olmuştur. halenaksaray Üniversitesi  kamu yönetimialanında yüksek lisans öğrenimine devam etmektedir. 5 yıldır fiilen serbestavukatlık yapmaktadır. Çeşitli stk’larda da görev yapmaktadır.

ak parti milletvekili aday adayı av. İlhan aslan yaptığıaçıklamada; “Ülkemizin ve şehrimizin sorunlarını biliyoruz ve bu sorunları çözmeye talibiz. Özellikle 15temmuz sürecinden bu yana ülkemizin içinde bulunduğu kuşatma harekâtının ancakve ancak cumhurbaşkanımız recep tayyip erdoğan’ın azmi,kararlılığı ve milletimizinduruşu ve duası ile yıkılacağını biliyoruz.bu anlamda bizlerde karınca misaliliderimizin yanında yer alarak güçlü bir türkiye için elimizi taşın altınakoyacağız.” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan
Sıradaki Haber Türkiye Geneli Ortalama Yağışlardaki Değişiklikler Nasıl Kaydedildi?