Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yeni Nesil Sizin Eseriniz Olacaktır

aksaray valisi ali mantı

aksaray valisi ali mantı 24 kasım Öğretmenler günümünasebetiyle yaptığı basın açıklamasında;

“1928 yılında büyük atatürk’ün millet mektepleribaşöğretmenliği unvanını kabul ettiği tarih olan 24 kasım Öğretmenler gününükutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

bir milletin gelişmiş ülkeler seviyesine ulaşabilmesi;eğitim ve öğretimin bilimsel yöntemlerle yürütülmesi ile mümkün olabilir.eğitim meselesini halleden milletler; kültür, sanat, bilim, teknoloji,sosyo-ekonomik alanda da kalkınmış ve ilerlemiştir.

aziz milletimiz de bilgiyi, eğitimi hep ön planda tutmuş,kendisine bir harf öğretene çok büyük bir değer yüklemiştir. türk toplumununşekillenmesinde, cumhuriyetin güçlenmesinde, milli kültürümüzün geliştirilerekgüçlenmesinde öğretmenlerimiz  en fedakârve saygıya değer unsurlardır. bu nedenle; gazi mustafa kemal atatürk; “birmillet irfan ordusuna malik olmadıkça, savaş meydanlarında ne kadar parlakzaferler elde ederse etsin, o zaferlerin yaşayacak neticeleri vermesi, ancakirfan ordusuyla kaimdir. muallimler! yeni nesli, cumhuriyetin fedakâr muallimve mürebbilerini sizler yetiştireceksiniz. ve yeni nesil sizin eserinizolacaktır” demiştir.

Öğretmenlerimizin almış oldukları vazife bilinci dâhilindegörevlerini ciddiyet ve titizlikle ifa edeceklerine inanıyor, bu vesile ilebaşta başöğretmen mustafa kemal atatürk’ü ve ebediyete intikal etmişöğretmenlerimizi rahmetle yâd ediyor ve tüm öğretmenlerimizin “Öğretmenlergününü” kutluyorum” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray ve ilçelerinde bayram namazı
Sıradaki Haber Aksaray merkez ve ilçelerde bayram namazı saat kaçta?