Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

YENİ NESİL ÖĞRETMENLERİN ESERİ OLACAKTIR

aksaraymilletvekili cengiz aydoğdu 24

aksaraymilletvekili cengiz aydoğdu 24 kasım Öğretmenler günü münasebetiyle yaptığıaçıklamada;

“hayatınmerkezine insanı alan, ”İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” felsefesiyle hareketeden bir medeniyetin varisleri olarak; hayata dair kanaatlerimizin,düşüncelerimizin oluşmasında en büyük emek öğretmenlerimizindir. Öğretmenlik,gücünü sevgiden alan, emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen, bedeli hiçbirmaddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli ve saygın bir meslektir. bu onurlumesleğin malzemesi insandır. İnsana yapılan her yatırım, insanın yetişmesineverilen her emek kutsaldır.

geleceğiaydınlık ve daha müreffeh bir türkiye ancak; kendisini daima yenileyen öğretmenlerimizin,en son ve yeni bilgilerle donatacağı çocuklarımız ve gençlerimiz sayesindeşekillenecektir. başöğretmen atatürk’ün söylediği gibi, milletleri kurtaranlar,yalnız ve ancak öğretmenlerdir ve yeni nesil Öğretmenlerin eseri olacaktır.

buduygu ve düşüncelerle; büyük fedakârlık ve özveri göstererek, geleceğimizinteminatı çocuklarımızı yetiştiren, onlara iyiyi ve doğruyu gösteren, milli vemanevi değerlerimizi, doğru insan ve vatandaş olmayı, cumhuriyetin değerlerini,demokrasiyi, insan haklarını ve hukukun üstünlüğünü öğreten, sorumlu bireylerolarak yetişmesine hayat rehberi olan, vatan ve millet sevgisini aşılayan fedakârve cefakar öğretmenlerimizin ”24 kasım Öğretmenler günü”nü kutluyorum.

başta,başöğretmen mustafa kemal atatürk olmak üzere bu uğurda canlarını vermiş Şehitaybüke öğretmen ve tüm öğretmenlerimizi minnetle, şükranla ve rahmetle anıyorhalen görevde olan öğretmenlerimize sağlık, başarı ve esenlikler diliyorum”dedi.

habermerkezi

 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Konya-Aksaray yolunda yaşanan kaza sonucu
Sıradaki Haber Aksaray’da direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü ölümle burun buruna geldi