Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yeni kurulacak partinin Aksaray kurucu il başkanı konuştu;

Ali Karakuş: Meselemiz artık memleket meselesi!

Ali Karakuş: Meselemiz artık

AKSARAY’DA YAVUZ AĞIRALİOĞLU’NUN YENİ PARTİSİNE HAZIRLIKLAR TAMAMLANIYOR

Ali Karakuş: Meselemiz artık memleket meselesi!

Aksaray’da Yeni Partinin Hazırlıkları tamamlandı:
Ankara’ya büyük katılım bekleniyor
Yavuz Ağıralioğlu’nun 28 Ekim’de Ankara’da kuracağı partinin heyecanı, Aksaray’da dorukta. Kurucu İl Başkanı Ali Karakuş, partinin ahlak ve adalet temelleri üzerine inşa edileceğini belirterek, tüm hemşehrilerini büyük buluşmaya davet etti.

Yavuz Ağıralioğlu’nun liderliğinde 28 Ekim Pazartesi günü Ankara’da ismi ve tüzüğü açıklanacak olan yeni parti için Aksaray’da hazırlıklar son aşamaya geldi. Aksaray Kurucu İl Başkanı Ali Karakuş, parti binasının tadilatının tamamlandığını ve mobilyalarının yerleştirildiğini duyurdu. “Sadece tabelamızı asmak kaldı,” diyen Karakuş, partiye gösterilen yoğun ilgiden memnuniyet duyduklarını belirtti.

Ankara’ya Hazırlıklar Son Hızla Sürüyor
Partinin kuruluş toplantısına Aksaray’dan katılımın oldukça yoğun olacağı bekleniyor. Başkan Karakuş, başlangıçta minibüslerle gitmeyi planladıklarını ancak katılımcıların çoğunun kendi araçlarıyla gitmeyi tercih etmesi nedeniyle planı değiştirdiklerini açıkladı. Aracı olmayanlar için ise, pazartesi sabahı saat 06:30’da öğretmenevi önünden otobüsler kaldırılacak. Büyük toplantı, saat 13:00’te Ankara ATO Konferans Salonu’nda gerçekleşecek. Bu toplantıda, partinin ismi, tüzüğü, divanı ve kurucular kurulu resmen açıklanacak.

“Ahlak ve Adalet Ekseninde Bir Parti”
Başkan Ali Karakuş, partinin temel ilkelerinin akıl, ahlak, liyakat ve adalet olacağını belirterek, genel başkan Ağıralioğlu’nun bu vizyonu üzerine partinin inşa edileceğini vurguladı. “Düne kadar bir parti meselemiz vardı ama bugün meselemiz memleket meselesine dönüştü,” diyen Karakuş, tüm Aksaraylı hemşehrilerini bu önemli güne tanıklık etmeye davet etti.

Bu toplantı, Yavuz Ağıralioğlu önderliğinde yeni bir siyasi hareketin ilk adımı olarak görülüyor ve Aksaray’da büyük bir heyecan yaratmış durumda. Partinin merkezi hedefinin millet olduğunu belirten Karakuş, 28 Ekim’de yapılacak açıklamalarla Türkiye’nin yeni siyasi aktörlerinden biri olarak sahneye çıkacaklarını ifade etti.
Avni KURU

Aksaray Üniversitesi’nde bir Tıp Fakültesi
Sıradaki Haber Aksaray Üniversitesi’nde duygu dolu anlar: Kampüs o sesle yankılandı!