Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

YENİ HASTANE GÜN SAYIYOR

400 yataklı aksaray eğitim

400 yataklı aksaray eğitim ve araştırma hastanesi kısasüre sonra hizmete açılacak. aksaray valisi aykut pekmez beraberinde aksaraymilletvekili cengiz aydoğdu ile birlikte eğitim ve araştırma hastanesindeincelemelerde bulundu.

belediye başkan yardımcıları süleyman canbulut, mustafakarahanlısağlık müdürü cengizhan kılıçaslan, belediye belediye imar müdürlüğüve sağlık müdürlüğü teknik ekiplerininde katıldığı incelemelerde hastaneulaşımı, hastane çevre düzenlemeleri değerlendirildi. 400 yataklı olarakyapılan ilave 200 yataklı ek bina temeli atılan aksaray eğitim ve araştırmahastanesinin yakın zamanda hizmete gireceğini belirten vali aykut pekmez; sağlıkhizmetlerinin aksamaya meydan verilmeden sağlanması için gerekli hazırlıklarındevam ettiğini belirtti. eğitim araştırma hastanesi için belirlenen yolgüzergâhının belediye tarafından tamamlandığını hastaneye ulaşımıkolaylaştıracak karayolları tarafından yaptırılan tacin alt geçitinin de kısasüre sonra tamamlanacağını belirten vali pekmez ihtiyaç ve eksikliklerin gözdengeçirilerek gerekli çalışmaların hemen başlatılacağını söyledi.

aksaray milletvekili cengiz aydoğdu ise şehrin herbölgesinden hastaneye ulaşımın en rahat şekilde sağlanması gerektiğine dikkatçekerek, ulaşım ve hastane çevre düzenlemeleri konusunda teknik ekiplerin birçalışma yapacağını kaydetti. 

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

 Nevşehir’de seyir halindeyken yanan hafif
Sıradaki Haber  Seyir halindeyken alev alan hafif ticari araç kullanılamaz hale geldi