Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yeni Belediye Hizmet binasında sona geliniyor

Aksaray Belediye Başkanı Dr.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, önderliğinde Yeni Belediye Hizmet binası için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

   

Aksaray Belediye Başkanı Dinçer’in seçim vaatlerinden olan Yeni Belediye Hizmet binasının yapım çalışmaları devam ederken Belediye Başkanı Dinçer, sık sık incelemelerde bulunarak yakından takip ediyor.

50 yıldır hizmet veren Belediye binasını taşımak ve Aksaray halkına daha iyi hizmet vermek adına hayata geçirilen yeni belediye hizmet binası en kısa zamanda halka açılmak için çalışmaları sürüyor.

Yeni Belediye hizmet binasında kullanışlı, ferah ortamlar sunmak amacıyla hayata geçirilen bir proje olmasıyla birlikte şehirlerarası otomobil terminali ile ticaret odası arasındaki 66 bin metrekarelik alana inşa ediliyor.

Yeni belediye hizmet binası 4 katlı olarak düşünülüp içerisinde birçok detayı da barındırıyor. Modern görüşünü, otopark ve yeşil alanlara kaplanarak yeni Belediye hizmet binası Aksaray’ın geleceği için önemli bir konuma sahip olması için çalışılıyor.

Yeni belediye hizmet binasında vatandaşlara kaliteli hizmet vermek için yedi yirmi dört saat çalıştıklarını ifade eden Belediye başkanı Dinçer; ’Şehrimize yakışacak uzun yıllar boyunca hizmet verebilecek nitelikte projelendirdiğimiz yeni belediye binamızın kaba inşaatını yüzde 90 oranında tamamlama aşamasına geldik. Projemizi tamamlayıp belediye hizmet binamızı taşıdığımızda vatandaşlarımıza kaliteli ortamlarda hizmet vermenin yanı sıra şehir merkezinde de yoğunluğu azaltacağız. Modern mimari yapısı kullanışlı tasarı ile şehrimize uzun yıllar hizmet verecek olan Yeni Belediye Hizmet Binasında çalışmalarımız devam ediyor. Yeni binamızı en kısa zamanda hizmete almak için çalışıyoruz’’ dedi.

Konuya yönelik açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Dinçer; “Yaklaşık 50 yıldır şehrimize hizmet eden, artık ömrünü tamamlamış Belediye Binamızı yeni yerine taşıyoruz. Seçim vaatlerimizden biri olan projemizi hayata geçirdiğimizde hem hemşehrilerimize daha iyi hizmet sunacak hem de şehir içi trafiği rahatlamış olacağız.  Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor, sona yaklaşıyoruz. Şehrimize şimdiden hayırlı olsun” dedi.

Haber: Fatma Altınok