Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yeni AFAD İl Müdürü Çelik’e İl Müdürlerinden Tebrik Ziyareti: İşte Ziyaret Eden İsimler!

Afet ve Acil Durum

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Aksaray İl Müdürü Kadir Çelik’i, Aksaray İl Müdürleri tebrik ziyareti gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz günler Aksaray iline atanarak göreve başlayan İl Müdürü Çelik’e tebrik ziyaretleri gerçekleşmeye devam ediyor.

İl Müdürü Kadir Çelik’i, Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız,  İl Göç İdaresi Müdürü Mehmet Şimşek,  İl Sağlık Müdürü Abdullah Güleç, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Doğan, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan,  İl Defterdarı Kaya Kurşun, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Refik Tezcan, Aksaray OSB Müdürü Ali Bay, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nurettin Ulaş,  İŞKUR İl Müdürü Mahmut Akkuş,  İl Tarım ve Orman Müdürü Nejdet Demir, DSİ Şube Müdürü Ümit Ekinci,  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ali Rıza Sözeriyim,  Orman İşletme Müdürü Abidder Yurtman, Sosyal Güvenlik İl Müdürü Bilal Akgün ve Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Murat Yılmaz ziyaret eden isimler oldu.

Aksaray’da göreve başlayan İl Müdürü Çelik’i tebrik eden İl Müdürleri, Aksaray ilinde yapacağı çalışmalarda başarılar diledi. İl AFAD Müdürü Çelik, nazik ziyaretlerinden dolayı İl Müdürlerine teşekkürlerini ileterek, hatıra fotoğrafı çekindiler.

Haber: Fatma Altınok