Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yazın beklenen meyvesi; Orijinal Amarat kavunu ve karpuzu Aksaray’da!

Yaz boyunca karpuz ve kavun arayanlar için müjde! Doğal ve hormonsuz Amarat ürünleri yakında sofralarınızda olacak.

Yaz boyunca karpuz ve

Yenikent’in orijinal Amarat kavunu ve karpuzu, doğallığı ve lezzetiyle Aksaray’a geliyor. Üç üretici tarafından özenle yetiştirilen bu meyveler, kısa süre içinde tüm Aksaray’da satışa sunulacak.
Aksaraylılar, yaz boyunca karpuz ve kavun bulmakta zorlandıklarını dile getirdiler. Ancak, artık bekleyiş sona eriyor. Yenikent’in ünlü Amarat kavunu ve karpuzu, doğallığı ve lezzetiyle sofralarınıza geliyor.
Tekno Tarım’dan Ramazan Dinç, Yaşar Kara ve İsmail Okur tarafından özenle yetiştirilen bu özel ürünler, tamamen doğal ve hormonsuz olarak üretiliyor. Karpuzun ferahlatıcı suyu ve kavunun eşsiz tadı, yaz sıcaklarında serinlemek isteyenler için ideal.
Tekno Tarım’dan Ramazan Dinç, “Yaz boyunca tüketicilerimize en kaliteli ve doğal ürünleri sunmak için çalışıyoruz. Amarat kavunu ve karpuzu, lezzeti ve doğallığı ile fark yaratacak,” dedi. Yaşar Kara ise, “Bu ürünler, tamamen doğal yöntemlerle ve aşısız olarak yetiştirildi. Aksaraylı hemşehrilerimize en iyisini sunmaktan gurur duyuyoruz,” diye ekledi.
Dikkat Edilmesi Gerekenler;
Üreticiler, Amarat adı altında satılan diğer ürünlere karşı dikkatli olunması gerektiğini belirtti. Ramazan Dinç, Yaşar Kara ve İsmail Okur’un ürettiği Amarat kavunu ve karpuzu dışında satılan ürünlerin, gerçek Amarat ürünü olmadığını vurguladılar.
Yenikent’in değerli mahsulü Amarat kavunu ve karpuzu, kısa süre içinde önce tüm Aksaray’da satışa sunulacak. Bu doğal ve lezzetli ürünleri kaçırmayın, Amarat kalitesiyle yazın tadını çıkarın!

Avni Kuru