Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yaz tatilinde gezilecek yerler listelendi

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte tatile gitmek isteyenlerin sayısı giderek artış gösteriyor. Türkiye’nin turizm açısından birçok doğal güzelliklere ev sahipliği yapması yerli ve yabancı turistlerin dikkatini oldukça çekiyor.

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte

Türkiye’nin doğal güzellikleri, tarihi mekanları, eşsiz lezzetli mutfağıyla ziyaretçilerin dikkatini çekecek turizm şehirleri neresi olabilir merak konusu oluyor. Tatil severlerin, doğa ile baş başa kalmak isteyenlerin ziyaret etmesi gereken şehirler derlendi.

İşte gezilecek turizm şehirleri;

İstanbul, doğal güzellikleri ve tarihi dokusuyla ziyaretçilerini oldukça etkileyen bir şehir olarak biliniyor. İstanbul tarihi geçmişi ve içerisinde barındırdığı güzellikleriyle gidilmesi gereken şehirler arasında yer alıyor.

Aydın, tarihi, kültürel ve doğal güzellikleriyle en çok turist ağırlayan şehirleri arasında yerini koruyor. Antalya  turizm cenneti olarak Türkiye’de en çok turist toplayan şehir olarak karşımıza çıkıyor. Denizin temizliği, tarihi ve doğanın iç içe bulunduğu bölgeler ziyaretçilerini etkileyecek düzeyde.

İzmir, içerisinde kordonu, boyozu, denizi, doğası ve daha birçok güzellikleriyle etkiyen şehirler olarak biliniyor. Enfes koylar, tertemiz hava, masmavi suyu ve kültürel keşifler için tatilde gidilebilecek şehir olarak görülüyor.

Muğla, birçok dikkat çeken ilçeleri ile yaz aylarında çok sayıda turiste ev sahipliği yapıyor. Muğla’nın dikkat çeken ilçelerini olarak karşımıza Bodrum, Marmaris, Datça, Fethiye gidilmesi gereken yerler olarak değerlendirilebilir.

Fatma Altınok