Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yaz Spor Okullarına çocuklardan yoğun ilgi

Aksaray Belediyesi tarafından şehir içerisinde icra edilen çalışmalar kapsamında çocuklara yönelik yaz spor okulu çalışmaları sürüyor.

Aksaray Belediyesi tarafından şehir

Yaz spor okulları, okulların yaz tatiline girmesiyle birlikte çocuklarla buluştu. Belediye’nin yapmış olduğu bu hizmetten oldukça memnun olduklarını ve çok eğlendiklerini dile getiren çocuklar burada aynı zamanda sportif anlamda kendilerini de geliştiriyor.

Yaz Spor Okulları;  TOKİ Gençosman Spor Tesisleri ve Nakkaş Mahallesi’nde bulunan spor tesislerinde haftada 6 gün boyunca , 8-14 yaş aralığındaki 700 çocuğa hizmet veriyor.

Konu hakkında açıklama yapan Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, “Bu yaz çok keyifli ve sporla iç içe geçiyor. Yaz Spor Okullarımızla; Takım çalışması, liderlik, disiplin ve spor ahlakının yanı sıra çocuklarımızın özgüvenini artırıp, yeni arkadaşlıklar kurmalarını sağlıyoruz” ifadelerine yer verdi. Dinçer, sözlerinin devamında çocuklara keyifli bir yaz tatili geçirmelerini diledi.

Yaz spor okulları içerisinde çocuklar için futbol ve basketbol gibi farklı branşlarda yer alan sportif etkinlikler bulunuyor.

Ağustos Gerçe