Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yaz Kur-An Kurslarında Öğrenim Gören Çocuklara Macera Park Jesti

Belediye Başkanı Dr. Evren

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray Belediyesi Bilgehane ve meslek edindirme merkezlerinde ve Aksaray İl Müftüğü bünyesinde açılan yaz Kur-an kurslarında eğitim alan öğrencilere Macera Parkta ücretsiz eğlenme fırsatı sundu.

 

Aksaray Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl hizmete alınan Macera Park gençlerin ve çocukların uğrak noktası haline geldi. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’de bu adrenalin ve heyecan yaşatan mekanı yaz tatilini Kur-an Kurslarında ve değerler eğitimlerinde geçiren çocuklara macera parkta ücretsiz eğlenme jestinde bulundu. Aksaray Belediyesi ekipleri, Aksaray İl Müftülüğüne bağlı Kur-an Kurslarından ve Aksaray Belediyesi eğitim merkezlerinden öğrencileri Macera parka ücretsiz servislerle ulaştırıyor.

 

Yaz dönemi boyunca Kur-an eğitimleri ve dini değerler eğitimi ile yorulan çocuklar Macera Parkta bulunan Zipline’da, Survivor Parkurunda, Salto Trambolinde,12 metre uzunluğundaki Dev Salıncakta, 24 Oyunlu İp Parkurunda, File Zıplama Oyun alanında, Serbest Düşüş ve Kader Atlayışı Oyun alanı ve 15 Metre Etkinlik Kulesinde gönüllerince eğleniyor.

 

Kur-an kurslarında çocuklara rehberlik eden Aksaray İl Müftülüğü hocaları Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in Kur-an ile hemhal olan çocuklar için yaptığı bu jesti takdir ile karşıladılar. Kur-an kursu öğrencileri için renkli bir gün olduğunu belirten eğitimciler Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e ve Aksaray Belediyesi ekiplerine teşekkür ettiler.

Bülten