Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yaz geldi, fotoğraf sezonu açıldı

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte düğün sezonu açıldı. Mutlu günlerini ölümsüzleştirmek isteyenler,  fotoğrafçılara yoğun ilgi gösteriyor.

Unutulmaz anıların bir karede buluştuğu fotoğraflar, hayatımızda önemli yere sahipken, gelecek nesillere de miras olarak kalmaya devam ediyor. Son yıllarda popülerliğiyle boy gösteren sektörlerden bir tanesi de düğün fotoğrafçılığı oluyor. Mutlu kareler için verilen pozların oluşturduğu güzel izlenim, albümlerdeki yerini tebessüme bırakıyor. Özellikle yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte düğün fotoğrafçılığı sezonu da açıldı. Konuyla ilgili bilgiler aldığımız Foto Zirve İşletme sahibi Veysel Avcıoğlu, “Düğün çekimlerindeki hareketlilik yavaş yavaş başladı. Gurbetçilerin gelmesiyle piyasayı daha da canlanacak. Düğün çekimleri oldukça yoğun geçiyor. Havaların ısınması düğün çekimlerini hızlandırdı. Gurbetçilerin gelmesiyle iş yoğunluğunun daha da artacağını tahmin ediyorum. Düğün yapacak kişilerle, düğün sezonuyla birlikte sektöre iyice hızlandırır.

Dış çekim daha yoğun, çekim konusunda hem daha güzel oluyor hem daha neşeli oluyor diyen Avcıoğlu, “İnsanlar daha çok dış çekimi tercih ediyor. Okul sezonunun kapanması ile birlikte bu işlerde de yoğunluk başladı. İnsanların talebi arttı. Albümlere rağbet devam ediyor. Müşteriler, genellikle dış mekânları tercih ediyor. Çekimlerde kesinlikle albüm isteniliyor, insanlar elinde hatıra kalsın diye o günün hatırası adına albümü kesinlikle talep ediyor. Çekimlerde platolar, çekim alanları daha çok tercih ediliyor. Çünkü daha sakin oluyor ve kendine has özel bir mekân oluyor. Bu sebeple de tercih edilmesi kaçınılmaz oluyor.” diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Avni Kuru