Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yavuz Ağıralioğlu’nun partisinin Aksaray İl başkanı Karakuş, parti politikalarını anlatıyor!

Aksaray’da partisini anlatmak için ziyaretlere başladı.

Aksaray'da partisini anlatmak için

YAVUZ AĞIRALİOĞLU’NUN KURACAĞI PARTİNİN AKSARAY İL BAŞKANI ALİ KARAKUŞ’TAN ZİYARETLER

 

Ali Karakuş, partisini anlatıyor!

 

Yavuz Ağıralioğlu’nun Ekim ayının sonunda isminin açıklanması beklenen yeni siyasi partisinin Aksaray İl Başkanı olarak atanan Ali Karakuş, parti yönetiminde yer alması beklenen Serdar Boysak, Tolga Kılıç, Ercan Yılmaz ve Ahmet Varır ile birlikte Aksaray’daki Sivil toplum kuruluşlarını, oda ve dernekleri ziyaret ederek Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu’nu, partisini ve politikalarını anlatmaya devam ediyor.

Kurtulacak yeni partinin Aksaray il başkanı Ali Karakuş bu anlamda,  Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, Aksaray Damızlık Koyun Keçi yetiştiricileri Birliği Başkanı Mahmut Aktürk, Aksaray Ticaret Borsası başkanı Hamit Özkök’e ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretler sırasında Karakuş, Ağıralioğlu’nun liderliğindeki partinin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

“ŞEHRİMİZİN VE ÜLKEMİZİN GELECEĞİNE DAİR İSTİŞARELERDE BULUNDUK”

Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Ali Karakuş, “Genel Başkanımız Yavuz Ağıralioğlu öncülüğünde kurulacak olan siyasi partimizde, sivil toplum örgütleriyle yakın temas içerisinde olacağız. Bu kapsamda yaptığı ziyaretlerde, hem şehrimizin hem de ülkemizin geleceğine dair önemli istişarelerde bulunduk” dedi.

PARTİNİN TEŞKİLATLANMA SÜRECİ HIZ KAZANIYOR

Aksaray’daki teşkilatlanma çalışmalarının hızla devam ettiğini belirten Karakuş, şehirdeki çeşitli sivil toplum kuruluşları ve sektör temsilcileriyle bir araya gelmeye devam edeceklerini ifade etti. Ayrıca, parti teşkilatlarından sorumlu genel başkan yardımcısı olarak 27. dönem Aksaray milletvekili Ayhan Erel’in görevlendirildiğini hatırlattı.

Bu ziyaret, Ağıralioğlu’nun yeni partisinin Aksaray’daki teşkilatlanma sürecinin önemli bir adımı olarak değerlendirildi.

Ziyaretten dolayı da, Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, Damızlık Koyun Keçi Birliği Başkanı Mahmut Aktürk  Ali Karakuş ve arkadaşlarına teşekkür etti.

*Avni Kuru

Türkiye genelinde olukça türüne nadir
Sıradaki Haber Türüne nadir rastlanılan kara leylek Aksaray’da görüldü