Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

YATIRIMIN BAŞKENTİ OLDUK

tbmm ak parti grup

tbmm ak parti grup başkanvekili ve aksaray milletvekiliİlknur İnceöz, 24 haziran seçimlerine yönelik çalışmalarına hız kesmeden devamediyor. ortaköy`de seçim çalışmalarında açıklamalarda bulunan İnceöz“aksaray`ımızdayeninden diriliş ruhu ile milletvekili adaylarımız, teşkilatlarımız, dava veyol arkadaşlarımızla 24 haziran seçimlerine kadar seferberlik ruhuyla çalışmayadevam edeceğiz” dedi. 

ak parti iktidarları döneminde yapılan yatırımlarlaaksaray`ın bölgesinin parlayan yıldızı marka bir şehir haline geldiğininaltınız çizen İnceöz, “aksaray’ı diğer şehirlere bağlayan devlet yollarını 335kilometreye; ilçe,  belde ve köylerişehir merkezine ulaştıran il yollarını 273 kilometreye uzattık. böylece kenteerişimi daha hızlı ve güvenli hale getirerek aksaray’daki karayolu ağını 208km’si bölünmüş yol olmak üzere 608 kilometreye ulaştırdık. bu yatırımlar vehizmetler sayesinde aksaray`ımız bir cazibe merkezi haline gelerek tarım vehayvancılığının yanında sanayi şehri olma yolunda büyük ilerleme kaydetmiştir”dedi.

2002’den bu yana 25 bin 488 aksaraylı İŞkur aracılığıylaişe yerleştirdiklerini kaydeden, tbmm ak parti grup başkanvekili ve aksaraymilletvekili İlknur İnceöz, “sayın cumhurbaşkanımızın aksaray mitinginde dilegetirdiği aksaray`a aşığız sözleri aslında her şeyi özetliyor. hemşerilerimizinak parti`ye ve cumhurbaşkanımıza verdiği destek, şehrimize yatırım ve hizmetolarak geri dönüyor. ak parti iktidarları döneminde aksaray yatırımın başkentioldu.

İnceöz, 2002 yılında aksaray’da aktif sigortalı kişisayısının 46 bin 722`den 2018 yılı ocak ayı itibariyle aktif sigortalı sayısının88 bin 665`e yükseldiğini kaydederek, “aksaray`ımıza gelen yatırımlar vehizmetler sayesinde aktif sigortalı hemşerilerimizin sayısı son 15 yılda % 90seviyesinde artmıştır. Şehrimize yapılan her yatırım aynı zamanda insanımıza,hemşerilerimize ve geleceğimize de yapılan yatırım anlamına geliyor. buyatırımların artarak devam etmesi, yarım kalan yatırımlarımızın tamamlanması,Ülkemizde istikrarın devamı için hemşerilerimden liderimize ve partimize destekolmasını istiyorum” dedi.

24 haziran seçimlerinin gelecek 100 yılı etkileyecekcumhuriyet tarihinin en önemli seçimi olduğunun altını çizerek “hepimiz uyanıkolmalıyız. liderimiz recep tayyip erdoğan’ı cumhurbaşkanı yapmak istemiyorlar,o yüzden meclis’te ak parti’yi zayıflatıp, cumhur İttifakı’nın beklentilerinaltında kalması için her gün yeni bir kampanya yapıyorlar.

süreç sonunda hem ekonomik krize, hem siyasi krize sürüklenmişbir türkiye tasarlıyorlar.

İnanın ki, 24 haziran’da liderimiz erdoğan’ı türkiyecumhuriyeti’nin ilk başkanı seçmezsek ya da sayın cumhurbaşkanımız erdoğan’ıseçerken ak parti’yi cezalandırma hevesiyle oyumuzu başka bir partiyekaydırırsak hem milletinin aşığı cumhurbaşkanımızı cezalandırır hem de bu kadimtoprakları işgal etmeye çalışanları sevindirmiş oluruz. bizlere yakışan,2002’de kefenimle ben bu yola çıktım diyen ve 16 yılda sayısız operasyona,darbeye ve işgal girişimine ve suikaste karşı türkiye’yi büyüyen ve ekonomisiile dünyada ilk 10’a sokma hedefinden asla vazgeçmeyen liderine ve partisinesahip çıkmaktır…

gün, 16 yılda türkiye’yi derin uykusundan uyandırarakbüyüme oranları ile dünya şampiyonu yapan partimize ve kurucu genel başkanınasahip çıkıp yanında durma günüdür” dedi.

haber yaşar k.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aksaray
Sıradaki Haber CHP Aksaray, İl Danışma Kurulu Toplantısında Bir Araya Geldi