Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Jandarma’dan yaşanabilir bir dünya için farkındalık çalışması

Aksaray İl Jandarma Komutanlığına,

Aksaray İl Jandarma Komutanlığına, bağlı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Tim Komutanlığı, çevre ve doğal hayatın korunmasına yönelik farkındalık ve bilgilendirme çalışması başlattı.

1972 yılında kutlanmaya başlayan 5-11 Haziran Çevre Haftası içinde kalan Dünya Çevre Günü nedeniyle Aksaray Jandarma komutanlığı sorumluluk bölgesinde farkındalık oluşturularak vatandaşlarla interaktif çalışma yürüttü. 5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle, Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Tim Komutanlığı mesire alanlarında bilgilendirme yaparak çöp poşeti dağıttı.

Jandarmaya bağlı Çevre Timleri yürüttüğü farkındalık çalışmaları hakkında yaptığı açılamada, “Mesire alanlarında piknik yapan vatandaşlarımıza, daha temiz çevre ve daha temiz dünya için doğal zenginliklerimizin korunması ve gelecek nesillere aktarılması hususunda bilgilendirme yapılarak, farkındalık oluşturmak. Aksaray İl Jandarma Komutanlığınca, hep birlikte yaşanabilir bir çevre ve yaşanabilir bir dünya için bilgilendirme ve farkındalık çalışmalarımıza aralıksız devam edilecektir” ifadelerini kullandı.

Haber Avni Kuru