Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yaşamı Renklendiren Eğitim; Aksaray’da Sosyal Hizmet Merkezi’nden Yaşam Becerileri Dersi!

Aksaray’da bulunan Sosyal Hizmet

Aksaray’da bulunan Sosyal Hizmet Merkezi, Aile Eğitim ve Destek Merkezi Kursiyerlerine yönelik “Yaşam Becerileri” eğitimi düzenledi.

Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü personelleri, Aile Eğitim ve Destek Merkezi Kursiyerlerine yönelik “Yaşam Becerileri” konulu bir eğitim sundu. Bu beceriler, günlük yaşantıda karşılaşılan zorluklarla baş etmeyi ve olumlu davranışlar geliştirmeyi hedefliyor. Eğitim, bireylerin denge kurabilmesi, etkili iletişim, bilinçli kararlar alma ve sorun çözme becerilerini geliştirmeyi amaçlıyor.

Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün Sosyal Hizmet Merkezi personelleri, kursiyerlere yaşam becerilerini güçlendirmek adına bilgi aktardı. Özellikle kadın kursiyerlerin güçlü toplum oluşturmak adına kendilerini geliştirmeleri hedefleniyor. Eğitimde, olumlu cevap verebilme yetisi ve bilinçli davranışların yaşamın her alanında nasıl sergilenebileceği üzerinde odaklanıldı.

Bu eğitim, Aksaray’da yaşam becerilerini güçlendirmek ve bireylerin olumlu davranışlar sergilemesine olanak tanımak adına Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü’nün önemli bir adımı olarak gerçekleşti.

Haber: Fatma Altınok