Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yaldır Güzelyurt halkına seslendi; “Güneş Güzelyurt’tan Doğacak” 

İYİ Parti Aksaray Milletvekili

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır, Güzelyurt’ta yapılması beklenen seçimlere yönelik açıklamalarda bulundu.

Güzelyurt’ta belediye başkanlığını 549 oy alan İYİ Parti Adayı Hazim Turan kazanmıştı. AK Parti adayı Ünal Demircioğlu 548 oy almıştı. AK Parti yetkilileri, “kısıtlı seçmenlerin” oy kullandığı gerekçesiyle seçim sonuçlarına itiraz etmesinin ardından yapılan inceleme sonrasında itirazı kabul eden İlçe Seçim Kurulu, seçimin yenilenmesine karar vermişti.  2 Haziran tarihinde yapılacak olan seçimler öncesinde Güzelyurt’ta seçim çalışmaları hız kazandı.

İYİ Parti Güzelyurt Belediye Başkan Adayı Hazim Turan’a destek için İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır, İl Başkanı Sercan Belgemen ve  Merkez İlçe Başkanı Osman Yılmaz Güzelyurt’ta vatandaşlarla bir araya geldi. 2 Haziran’da yapılacak seçimler öncesinde Güzelyurt halkına seslenen Yaldır, Güzelyurt’un Hazim Başkanına sahip çıkacağını belirtti.

“Güneş Güzelyurt’tan Doğacak” sloganıyla konuşmasına başlayan Yaldır, Güzelyurt’un İYİ Parti’ye ve Hazim Başkana olan desteğinin tam olduğunu vurguladı. Yaldır, Güzelyurt’un geleceği için önemli mesajlar verdi ve vatandaşların seçimlerde aktif rol almasının önemine değindi.

Yaldır, “Güzelyurt, her zaman olduğu gibi yine doğru kararı verecek ve Hazim Başkanına sahip çıkacak. 2 Haziran’da güneş Güzelyurt’tan doğacak. Bu seçimler sadece bir yerel seçim değil, aynı zamanda bir güven ve istikrar seçimidir. Hep birlikte çalışarak Güzelyurt’u daha güzel yarınlara taşıyacağız.” dedi.

Avni Kuru