Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

VİCDANIN VE HOŞGÖRÜNÜN SEMBOLÜ KIZILAY

ak parti merkez İlçe

ak parti merkez İlçe başkanı hamzaaktürk, 29 ekim – 4 kasım tarihleri arasında kutlanan kızılay haftası nedeniylebir mesaj yayınladı. 

türk kızılay’ının tarihten bugüne sürdürülen dayanışma kültürününve vakıf geleneğinin en anlamlı oluşumlarından biri olduğunu aktaran başkan aktürk,ırk, din, dil gözetmeksizin dünyanın farklı coğrafyalarındaki afetzedelerin,muhtaçların, yoksulların yardımına koşan türk kızılay’ın, türk milletininvicdanını ve hoşgörüsünü hakkıyla temsil ettiğine işaret etti.

türk kızılay’ın dünyanın bütün kıtalarında aktif görevüstlendiğini belirten başkan aktürk, “tüm operasyonlarında ihtiyaç sahiplerininve korunmasız insanların yüzünü güldürürken özverili ve etkili bir şekildeyürüttüğü sınır tanımayan faaliyetleriyle gurur verici başarılara imzaatmaktadır. olağanüstü zamanlarda olduğu kadar olağan zamanlarda da insanımızınyardımseverliğini, hoşgörüsünü, dayanışma arzusunu bütün dünyaya gösterenkızılay, küresel barış ve dayanışmanın gelişmesine de önemli katkılardabulunmaktadır.

bu inançla kızılay haftası’nı kutluyor, dünyanın dört bir yanındabüyük bir özveriyle çalışan türk kızılay’ı gönüllülerine teşekkürlerimisunuyor, tüm hemşerilerimizi 15 temmuz milli İrade meydanımızdaki, kızılay’aait kan bağış aracında hayat kurtarmak adına kan bağışı yapmaya davetediyorum.” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray’da Kurban Bayramı nedeniyle nöbetçi
Sıradaki Haber Aksaray ve ilçelerinde nöbetçi eczaneler