Veren El Derneği Başkanı Serdar Seyirden ve Başkan Yardımcısı Yaşar Akalın, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş’ı ile makamında bir araya geldiler. Ziyarette, derneğin sosyal sorumluluk projeleri, gelecekteki iş birliği fırsatları ve toplum yararına gerçekleştirilecek çalışmalar hakkında görüş alışverişi yapıldı.
Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada, ATSO Başkanı Ahmet Koçaş, nazik ziyaretlerinden dolayı konuklarına teşekkürlerini ileterek, derneğin faaliyetlerini yakından takip ettiklerini ve desteklemekten mutluluk duyacaklarını ifade etti.
Ziyaret, tarafların sosyal sorumluluk ve dayanışma anlayışı etrafında iş birliği geliştirme konusundaki kararlılıklarını vurgulamalarıyla son buldu.
Fatma Altınok