Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

VATANDAŞLAR BAŞKANDAN MEMNUN

aksaray belediye başkanıhaluk Şahin

aksaray belediye başkanıhaluk Şahin yazgı’nın her hafta salı günleri vatandaşlarla bir araya geldiği“halk günü” toplantıları büyük ilgi görüyor. 

her zaman halkın içinde olanbaşkan yazgı, halk gününde de vatandaşlarla birebir görüşerek istek vetaleplerini dinliyor. vatandaşların isteklerine çözüm bulunması için ilgilibirim müdürlerine talimatlar vererek anında çözüm üretiyor.

belediye başkanı haluk Şahinyazgı, her zaman olduğu gibi bu haftada halk günü münasebetiyle kendisiylegörüşmek isteyen yüzlerce vatandaşı makamında kabul etti.

başkan yazgı, vatandaşlarınistek ve taleplerini dinledi. başkan, birçok istek ve talebi daha görüşmeesnasında iken çözüme kavuşturdu. bazı taleplerin not edilerek gerekeninyapılmasını istedi.

başkanla yüz yüze güreşenvatandaşlar, “başkanımız sağ olsun bizleri makamında kabul ederek isteklerimizive taleplerimizi dinledi ve çözüm bulunması konusunda gerekeni yaptı.başkanımızdan ve hizmetlerinden çok memnunuz. başkanımıza bizlere böyle birimkân sağladığı için teşekkür ediyoruz” şeklinde konuşarak memnuniyetlerinidile getirdiler.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Belediyesi, şehirdeki yemek kültürünü
Sıradaki Haber Somuncu Baba Sofrası’nda İnançla Pişen Yemekler Şehri Sarıyor!