Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Var mı Kuzeyboruspor gibisi; lige fırtına gibi başladı!

Kuzeyboru seyircisi önünde Aydın Büyükşehir Belediyespor’u 3-0 mağlup etti

Kuzeyboru seyircisi önünde Aydın

KUZEYBORU SEZONA HIZLI BAŞLADI:
AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR’U 3-0 MAĞLUP ETTİ

Vodafone Sultanlar Ligi’nin ilk hafta mücadelesinde Kuzeyboru ile Aydın Büyükşehir Belediyespor karşı karşıya geldi.

Kuzeyboru seyircisi önünde Aydın Büyükşehir Belediyespor’u 3-0 mağlup etti.

Sultanlar Ligi’nde mücadele eden Kuzeyboru Kadın Voleybol Takımı, ligin ilk haftasında sahasında Aydın Büyükşehir Belediyespor’u 3-0’lık net bir skorla geçerek sezona galibiyetle başladı. Maç boyunca etkili oyun sergileyen Kuzeyboru, ligdeki iddiasını ortaya koydu.

Kuzeyboru Sezonu Galibiyetle Açtı

Sultanlar Ligi’nde bu sezon da iddialı bir kadroyla mücadele eden Kuzeyboru Kadın Voleybol Takımı, ligin ilk haftasında Aydın Büyükşehir Belediyespor’u konuk etti. Aksaray Spor Salonu’nda dolu tribünler önünde oynanan karşılaşmada, Kuzeyboru üç seti de üstün bir oyunla kazandı.

İlk seti 25-21, ikinci seti yine 25-21 ve son seti 25-17 gibi net skorlarla kazanan Kuzeyboru, maçı 3-0’lık galibiyetle tamamlayarak sezona 3 puanla başladı. Geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezona da galibiyetle başlayan Kuzeyboru, taraftarlarına büyük bir sevinç yaşattı.

Takımın Hedefi Büyük

Kuzeyboru’nun sahadaki üstün performansı ve takım uyumu, sezonun geri kalanında da iddialı olacaklarının sinyalini verdi. Özellikle hücum ve savunma dengesiyle dikkat çeken Kuzeyboru, bu sezon Sultanlar Ligi’nde zirveye oynamayı hedefliyor.

Sıradaki Rakip VakıfBank

Kuzeyboru Kadın Voleybol Takımı, 12 Ekim Cumartesi günü deplasmanda güçlü rakibi VakıfBank ile karşılaşacak. Ligin ikinci haftasında oynanacak bu zorlu karşılaşmada da galibiyet arayacak olan Kuzeyboru, deplasmanda da iyi bir performans sergilemek için hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor.

Salon: Aksaray

Hakemler: İsmail Yıldırım, Bilal Çağlar

Kuzeyboru: Nasya Dimitrova, Gamze Kılıç, Janset Cemre Erkul, Ayşe Çürük, Anna Lazareva, Margaritta Kurilo (Dilek Kınık, Buket Gulubay, Güldeniz Önal)

Aydın Büyükşehir Belediyespor: Johnson, Zeynep Sude Demirel, Rasinska, Leyva, Berka Buse Özden, Cansu Aydınoğulları (Gizem Cerağ Düzeltir, Merve Nur Öztürk, Stojiljkovic)

Setler: 25-21, 25-21, 25-17

Süre: 83 dakika (32, 28, 23)
*Hakan Hidayet Deniz

Kayseri’de, hakkında 14 yıl 1
Sıradaki Haber 14 yıl hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı