Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

VALİMİZ ALİ MANTI’YA ZİYARETLER DEVAM EDİYOR

aksaray valiliği görevine atanan

aksaray valiliği görevine atanan valimiz ali mantı’yasivil toplum kuruluşları, meslek odaları ile iş adamı ve vatandaşların ‘hayırlıolsun’ ziyaretleri devam ediyor. 

valilik’te kabul ettiği misafirleri ile bir süre sohbeteden valimiz ali mantı ‘allah hepimize güç, kuvvet versin. elimizden geldiğinceaksaray’a topluma faydalı işler yapacağız. Önemli olan toplumu bir adım ileriyegötürmektir. Şehrimizin lehine olan işlerde hep birlikte çalışacağız” dedi.

valimiz ali mantı’yı aksaray gazeteciler cemiyeti başkanıyaşar karatay, aksaray İnternet gazetecileri cemiyeti derneği, başkanı nazmiÇalışkan ile cemiyet üyesi gazeteciler,  muharipgaziler derneği aksaray Şube başkanı mustafa dağ beraberinde gaziler ve Özel akİrfan koleji yöneticisi ali Özlük, İlim yayma cemiyeti aksaray Şube başkanı aliboysak beraberinde yönetim kurulu üyeleri, müteahhitler birliği başkanı recepakalın beraberinde yönetim kurulu üyeleri, aksaray manavlar odası başkanıkuddusi yeşildal ile oda yöneticileri, Önder aksaray İmam hatipliler derneğibaşkanı kuddusi bakar beraberinde yönetim kurulu üyeleri, 68 aksaraygazeteciler cemiyeti başkanı ali südemen, aksaray gazeteciler ve yazarlarcemiyeti başkanı celil acar, aksaray İnternet gazeteciler derneği başkanımustafa avcı, sarıyahşi İlçe belediye başkanı fatih Ünsal, sarıyahşi İl genelmeclis Üyesi deniz acar, armutlu, bekarlar, camiliören, düğüz, pınarbaşı,süleymanhüyüğü köyleri muhtarları, İhh aksaray İnsani yardım derneği başkanıÖnder Özkan, aksaray İş kadınları derneği başkanı hatice eroğlu, vakıfbankaksaray Şube müdürü erkan Şahlanan, eğitimci cengiz yılmaz, ve stktemsilcilerinden oluşan heyet,  aksaraylıişadamları ve vatandaşlar ile balıkesir bandırma’dan İş adamları sıddık Çınarve yakup karaca vali ali mantı’yı ziyaret ederek aksaray valiliği görevininhayırlı olması dileğinde bulundular.

vali ali mantı ziyaretlerden duyduğu memnuniyetibelirterek misafirlerine teşekkür etti.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Veteriner Fakültesi
Sıradaki Haber Yanlış kurban kesimi etin bozulmasını hızlandırıyor