Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vali ve Belediye Başkanı Gökkaya Köyünü ziyaret etti

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu ve Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, şehir içerisindeki çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Vali ve Belediye Başkanı bu kez de Gökkaya Köyünü ziyaret etti.

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu ve Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, şehir içerisindeki çalışmaları kapsamında ilçe ve köyleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Gökkaya Köyü’nde vatandaşlarla buluşan Vali ve Belediye Başkanı, buradaki ziyaretleri sırasında Gökkaya halkının istek ve şikâyetlerini dinledi. Çocuklarla da bir araya gelen Vali Kumbuzoğğlu ve Belediye Başkanı Dinçer, çocuklara oyuncak hediye etti.

Ziyaretler hakkında açıklama yapan Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, “Milletimize hizmet yolunda çalışmaya, gönül köprülerimizi güçlendirmeye devam ediyoruz…Valimiz Mehmet Ali Kumbuzoğlu ile birlikte, Gökkaya Köyümüzdeyiz. Köy Muhtarımız İsmail Ceylan’a ve bizleri samimiyetle karşılayan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Ağustos Gerçe