Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vali ve ATSO Başkanı Motolüx firmasında

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş, Motolüx firmasına ziyaret etti.

Aksaray Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Motolüx firmasını ziyarette bulunan Aksaray Valisi ve ATSO Başkanı Aksaray ilinde sağlamış oldukları ekonomik istihdam ve ticari boyutlardaki katkılarından dolayı teşekkür ederek, incelmelerde bulundular.

Motolüx firması hakkında yetkililerden bilgiler alan Vali Kumbuzoğlu ve ATSO Başkanı Koçaş, hedeflene proje ve işbirliği için görüşmeler gerçekleştirdi.

Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş’ a ziyaret esnasında, Aksaray İŞKUR İl Müdürü Mahmut Akkuş eşik etti. Motolüx firmasını ziyaretin Vali Kumbuzoğlu ve beraberindeki heyet firmada çalışan personellerle birlikte bir süre sohbet etti.

ATSO Başkanı Koçaş, ziyarete yönelik yapığı açıklamasında, “Son 5 yılda hızla büyüyen Motolüx Fabrikası bizleri onurlandırıyor, gururlandırıyor. Aksaray’ımıza ülkemize hizmet ettiği, yatırım yaptığı için Motolüx Firması’nın Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mustafa Kurt ve ekibine teşekkür ediyorum.” dedi.

Fatma Altınok