Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

VALİ PEKMEZ KURBAN BAYRAMINI KUTLADI

aksaray valisi aykutpekmez kurban

aksaray valisi aykutpekmez kurban bayramı münasebetiyle yaptığı basın açıklamasında;

“bayramlar sevginin,saygının, hoşgörünün diğer zamanlara oranla daha fazla öne çıktığı;kardeşliğin, birlik ve beraberliğin, yardımlaşma ve dayanışmanın, paylaşmanınen güzel örneklerinin yaşandığı ve tüm topluma hâkim olduğu müstesna günlerdir.

Özellikle toplumhayatımızda ayrı bir yeri olan kurban bayramında sosyal dayanışma- yardımlaşmave paylaşma sayesinde ülkemizdeki sosyal barışı üst düzeyde yaşamakta ve bununverdiği mutluluğu, sevinci hissetmekteyiz.

bayramda yoğunolarak yaşadığımız bu güzellikleri ve millet olarak sahip olduğumuz güzelhasletleri gelecek kuşaklara aktarmamız, bayramların haricinde de yaşamamız sonderece önemlidir.

bayramları fırsatbilerek milletçe ihtiyaç duyduğumuz birlik ve beraberliğin sağlanması,insanlarımız arasında sevginin, saygının ve hoşgörünün daha da artırılması içinel ele, gönül gönüle verelim. böylelikle yapamayacağımız iş, aşamayacağımızengel yoktur.

bu duygu vedüşüncelerle aksaraylı hemşerilerimin mübarek kurban bayramını en içtenduygularla kutlar, sağlık, esenlik ve mutluluk dileklerimle sevgi ve saygılarsunarım” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Konya’nın Beyşehir ilçesinde silahla vurulan
Sıradaki Haber Silahla yaralanan kişi hastaneye kaldırıldı