Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu’ndan Gülağaç ziyareti

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Gülağaç ilçesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaret kapsamında Bakı Gölü ve çevresinin turizme kazandırılması için yapılması planlanan çalışmalar yerinde incelendi ve yetkililerden bilgi alındı.

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Gülağaç ilçesine gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında vatandaşlarla bir araya gelerek onların taleplerini dinledi. İlçedeki ziyaret programı çerçevesinde Bakı Gölü ve çevresinde yapılması planlanan turizm projeleri de yerinde incelendi.

Bakı Gölü’nün doğal güzelliklerini turizme kazandırmak ve bölgenin ekonomik potansiyelini artırmak amacıyla yürütülecek çalışmalar hakkında yetkililerden detaylı bilgi alan Vali Kumbuzoğlu, projelerin bölge halkına sağlayacağı katkılara değindi. Turizmin gelişmesiyle birlikte istihdamın artacağını ve Gülağaç’ın daha fazla ziyaretçi çekeceğini belirten Kumbuzoğlu, bu süreçte tüm kurumların iş birliği içinde çalışacağını ifade etti.

Ziyareti sırasında vatandaşlarla da bir araya gelen Vali Kumbuzoğlu, onların istek ve önerilerini dinleyerek, yerel yönetimlerin bölgenin kalkınması için çalışmalarını sürdüreceğini vurguladı. Gülağaç halkı, Vali Kumbuzoğlu’na ziyareti ve ilgisi için teşekkür etti.

Fatma Altınok