Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vali Kumbuzoğlu’ndan Kapalı Çarşı Esnafına Samimi Ziyaret!

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu kapalı çarşı esnaflarını ziyaret edip hayırlı işler dileğinde bulundu. Vali Kumbuzoğlu kapalı çarşı esnafları tarafında yoğun ilgi görürken sıcak ve samimi bir şekilde karşılandı.

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, kapalı çarşı esnafını ziyaret etti. Aksaray’da konfeksiyon ve kuyumculuk alanında çarşı merkezi olarak kabul edilen kapalı çarşı esnafıyla bir araya gelen Vali Kumbuzoğlu hayırlı işler dileğinde bulundu.

Kapalı çarşı esnafını tek tek gezen Vali Kumbuzoğlu esnaflar bir süre sohbet etti. Vali Kumbuzoğlu Aksaray’ın ticari hayatının canlılığına önemli katkıları olan kapalı çarşı esnaflarına, belirli meslek dalında küçük işletme olarak hizmet veren yerel esnafların ekonominin güçlendirilmesinde çok önemli bir rolü olduğunu söyledi.

Vali Kumbuzoğlu kapalı çarşı esnaflarına yönelik yaptığı ziyaretinde,  iyilerin yurdu anlamını taşıyan Şehri Süleha, Salihler Şehri Aksaray’da esnafların güler yüzü ve samimiyetinin her alanda hissedildiğini bu şehre yakışan, iyi olan her şeyi hep beraber çoğaltmak için gayret sarf edeceklerine dikkat çekti.

Haber: Fatma Altınok