Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vali Kumbuzoğlu’ndan AFAD Müdürlüğüne ziyaret

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, kamu kurum ve kuruluş ziyaretleri kapsamında Aksaray İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünü ziyaret etti.
Valiler Kararnamesi Cumhurbaşkanlığı imzasıyla Aksaray ilini vali olarak atanan Mehmet Ali Kumbuzoğlu, göreve gelmesinin ardından kamu kurumlarına ziyaretler gerçekleştiriyor.
Vali Kumbuzoğlu, Aksaray İl Afet ve Acil Durum Müdürü Cezmi Türkmen ile bir araya gelerek AFAD Kurumunun Aksaray ilinde yürüttüğü çalışmaları görüştü. Aksaray’da Eylül ayının içerisinde yaşanan sel afetinde AFAD ekipleri tarafından yapılan çalışmalar hakkında Vali Kumbuzoğlu’na bilgiler veren İl Müdürü Türkmen, AFAD Kurumunun Aksaray’da yaptığı çalışmalar hakkında görüştü.
AFAD Kurumu tarafından Aksaray’da ilkokul ve ortaokul öğrencilerine depremde doğru davranış eğitimleri ve simülasyon tırında öğrencilere verilen uygulamalı eğitim hakkında Vali Kumbuzoğlu2na bilgiler veren İl Müdürü Türkmen, AFAD Kurumunun Aksaray merkezde ve ilçelerinde yürüttüğü ve yapmış olduğu faaliyetler hususunda Vali Kumbuzoğlu’ bilgilendirdi.
Haber: Fatma Altınok