Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vali Kumbuzoğlu’na hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu’na tebrik ziyaretleri devam ediyor. Vali Kumbuzoğlu’nu DSİ Konya Bölge Müdürü Mehmet Alp, Şube Müdürü Ümit Ekinci, İl Tarım ve Orman Müdürü Bülent Saklav, Karayolları 38.Şube Şefi Mustafa Doğan ve AFAD Müdürü Cezmi Türkmen makamında ziyaret etti.
Valiler Kararnamesi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla Aksaray iline atanan Vali Kumbuzoğlu, göreve gelmesiyle birlikte tebrik ziyaretleri gerçekleşmeye devam ediyor.
Vali Kumbuzoğlu’nu ziyaret eden DSİ Konya Bölge Müdürü Mehmet Alp, Şube Müdürü Ümit Ekinci, İl Tarım ve Orman Müdürü Bülent Saklav, Karayolları 38.Şube Şefi Mustafa Doğan ve AFAD Müdürü Cezmi Türkmen, su taşkınlarını önlemek amacıyla yapılan iş ve işleyiş hakkında Vali Kumbuzoğlu ile istişare etti.
Aksaray’da su sıkıntısının yaşanmaması ve suyun israf edilmemesi adına yürütülen projeler kapsamında Vali Kumbuzoğlu ile görüşen heyet, yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Vali Kumbuzoğlu’nu makamında ziyaret eden DSİ Konya Bölge Müdürü Mehmet Alp, Şube Müdürü Ümit Ekinci, İl Tarım ve Orman Müdürü Bülent Saklav, Karayolları 38.Şube Şefi Mustafa Doğan ve AFAD Müdürü Cezmi Türkmen hayırlı olsun dileklerini sunarak Vali Kumbuzoğlu’na çalışmalarında başarılar dileğinde bulundu.
Haber: Fatma Altınok