Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vali Kumbuzoğlu’na gençler sordu; Bunları paylaşacak mısınız?

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, esnaf ziyaretlerinde gençlerin ilgi odağı oldu.

Vali Kumbuzoğlu, esnaf ziyaretleri sırasında gençlerle samimi anlar yaşayarak, hatıra fotoğrafı çektirdi ve gençlerin isteği üzerine paylaşım yaptı.

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, bugün şehirdeki esnafı ziyaret etti. Esnaf ziyaretleri sırasında gençlerin büyük ilgisiyle karşılaşan Vali, onlarla içten ve samimi bir şekilde sohbet etti. Gençlerin şehre katkılarına dair fikir alışverişi yapmak amacıyla onların görüşlerini dinleyen Kumbuzoğlu, gençlerle olan etkileşimini oldukça önemsedi.

Gençler, Vali’den günün anısına hatıra fotoğrafı çektirmek istedi. Vali Kumbuzoğlu, gençlerle birlikte fotoğraf çektirerek bu anıyı ölümsüzleştirdi. Ardından gençlerin Valim bunları paylaşacak mısınız isteği üzerine, çekilen fotoğrafları sosyal medya hesaplarından paylaşma sözü verdi. Daha sonra Vali Kumbuzoğlu gençlerle çekindiği fotoğrafları tabiki evet. Pırlanta gibi gençleri bulmuşuz paylaşmaz mıyız diyerek nazar boncuğu ile sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak gençlerin isteklerini yerine getirdi.

Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu konu ile ilgili yaptığı açıklamada; Gençler, şehrimizin geleceği için çok değerli. Onların isteklerini, düşüncelerini dinlemek ve paylaşmak önemli. Bu samimi anları paylaşarak gençlerimize verdiğimiz değeri göstermek istedim. Onların enerjisi ve fikirleri bize yol gösterici oluyor ifadelerine yer verdi. Haber; Fatma Altınok