Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vali Kumbuzoğlu’dan beldelere ziyaret

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu merkeze bağlı Yenikent, Taşpınar, Sağlık ve Helvadere beldeleri belediye başkanlarına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Vali Kumbuzoğlu yerel yönetimlerin sorun, ihtiyaç ve eksikliklerinin giderilmesinde kamu imkân ve kabiliyetlerinin en verimli şekilde kullanılacağını söyledi. Ziyaret programı kapsamında vatandaşlarla görüşerek bir süre sohbet eden Vali Kumbuzoğlu Yenikent beldesinde kavun-karpuz hasadına katılıp, Taşpınar Beldesinde tarihi Taşpınar halılarını dokuma atölyesinde inceledi.

Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu belde ziyaretleri kapsamında Yenikent, Taşpınar, Sağlık ve Helvadere Beldeleri’ni ziyaret etti. Belde Belediye başkanlarına hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını kaydeden Vali Kumbuzoğlu belediye başkanlarından hizmetleri ile ilgili bilgi alarak sorun, ihtiyaç ve eksikliklerle ilgili istişarede bulundu.

Vali Kumbuzoğlu; Yenikent Belediye Başkanı Ali Altınsoy, Taşpınar Belediye Başkanı İsmail Yılmaz, Sağlık Belediye Başkanı Abdullah Tosun, Helvadere Belediye Başkanı Arif Bellikli’yi ziyaretlerinde belediye başkanlarını tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi.

Vali Kumbuzoğlu Yenikent Beldesi ziyaretinde bölgede ekimi yaygınlaşan ve lezzeti ile adından söz ettiren amarat kavun ve karpuzunun hasadına katıldı. Kavun karpuz satıcısından alışveriş yapan Vali Kumbuzoğlu vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

Taşpınar Beldesi ziyaretinde tarihi Taşpınar Halılarının dokunduğu atölyede incelemelerde bulunan Vali Kumbuzoğlu halı tezgâhlarında dokuma yapan kadınlarla görüştü. Hakiki kök boya kullanılan iplerle dokunan halıların geleceğe aktarılmasının önemini belirten Vali Kumbuzoğlu kadınları tebrik etti. Helvadere Beldesi ziyaretinde göl kenarında belediye tarafından oluşturulan organik yerel ürünlerin satışının yapıldığı halk pazarını ziyaret eden Vali Kumbuzoğlu satış yapan üreticilerle sohbet etti.

Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu ziyaretlerinde yerel yönetimlerin hizmetleri ile ilgili bilgi aldıklarını yine sorun, ihtiyaç ve eksiklikleri ile ilgili de istişarede bulunduklarını belirterek kamu imkân ve kabiliyetlerinin en verimli şekilde kullanılmasının büyük önem taşıdığını söyledi. Yerel yönetimlere bu noktada gerekli desteğin verildiğini her bölgenin farklı ihtiyaçlarının bulunduğunu yerel yönetimlerin önünü açarak vatandaşlara en iyi hizmeti sunmaları noktasında da ilgi ve destek vermeye devam edeceklerini vurguladı.

Bülten