Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vali Kumbuzoğlu; “Üreticilerimizin emekleri çok kıymetli”

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Damızlık Koyun-Keçi Yetiştiricileri Birliğini ziyaret ederek Birlik Başkanı Mahmut Aktürk ve yönetim kurulu üyeler ile bir araya geldi.

Vali Kumbuzoğlu; “Üreticilerimizin emekleri çok kıymetli. İlimizin küçükbaş hayvan varlığının arttırılması da çok önemli” ifadesini kullandı.

Birlik Başkanı Aktürk ve yönetim kurulu ile bir araya gelen Vali Kumbuzoğlu, birlik tarafından verilen hizmetler hakkında bilgiler aldı.

Vali Kumbuzoğlu, görüşme esnasında ekonomik kalkınmanın üretimden geçtiğine dikkat çekerek devletin üretimi her zaman teşvik ettiğini belirtti.

Üreticilerin emeklerinin çok kıymetli olduğunu dile getiren Vali Kumbuzoğlu; “Bizde Aksaray da her alanda üretimi teşvik ediyor. Bu noktada kamuya düşen görevleri aksamaya meydan vermeden yerine getirmeye çalışıyoruz. El birliği içinde samimiyetle üretimin önündeki sorunları çözmeye gayret gösteriyoruz. Üreticilerimizin emekleri çok kıymetli. İlimizin küçükbaş hayvan varlığının arttırılması da çok önemli” dedi.

Vali Kumbuzoğlu, çalışmalarından dolayı Birlik Başkanı ve yönetim kuruluna teşekkürlerini ileterek yürüttükleri çalışmalarında başarılar diledi.

Haber: Fatma Altınok