Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vali Kumbuzoğlu, Türk Parlementer Birliği Genel Başkanı Nevzat Pakdil’i Ağırladı!

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Türk Parlementer Birliği Genel Başkanı ve 22/23. Dönem TBMM Başkanvekili Nevzat Pakdil’i makamında ağırladı. Ziyarette yerel yönetim meseleleri ve ülke gündemine dair konular ele alındı.

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Türk Parlementer Birliği Genel Başkanı ve 22/23. Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili Nevzat Pakdil’i makamında ağırladı. Görüşme, Vali Kumbuzoğlu’nun makamında gerçekleşti ve oldukça samimi bir ortamda geçti.

Nevzat Pakdil’in nazik ziyareti, yerel yönetim meseleleri ve ülke gündemine dair birçok konunun ele alındığı verimli bir buluşma oldu. Vali Kumbuzoğlu, ziyaretin kendileri için büyük bir onur olduğunu belirterek, “Nazik ziyaretlerinden dolayı Sayın Nevzat Pakdil’e teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaret sırasında Vali Kumbuzoğlu, Aksaray’ın mevcut durumu ve yürütülen projeler hakkında bilgi verdi. Aynı zamanda, Türk Parlementer Birliği’nin çalışmalarına dair görüş alışverişinde bulunuldu. Nevzat Pakdil ise Vali Kumbuzoğlu’na misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek, Türk Parlementer Birliği olarak Aksaray’da gerçekleştirilen projeleri yakından takip ettiklerini ve desteklediklerini ifade etti.

Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimi ile son bulurken, her iki taraf da bu tür buluşmaların iş birliğini artıracağını ve ülke genelinde daha iyi hizmetlerin sunulmasına katkı sağlayacağını vurguladı.

Ağustos Gerçe