Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vali Kumbuzoğlu Sultanhanı’nda Çifte Ziyaret: Kaymakamlık ve Belediye ile Görüştü!

Aksaray Valisi Sultanhanı ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi

Aksaray Valisi Sultanhanı ilçesinde

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu Sultanhanı ilçeni ziyaret ederek burada bir dizi ziyaret gerçekleşirdi. Aksaray Valisi Sultanhanı Kaymakamlığını ve Belediye Başkanlığını ziyaret etti.

Aksaray Valisi Kumbuzoğlu ilk olarak Sultanhanı Kaymakamlığını ziyaret ederek burada Kaymakam Abdullah Melikoğlu ile bir araya geldi. Kurum personelleri tarafından karşılanan Vali Kumbuzoğlu, kurum tarafından yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Kaymakamlık tarafından ilçede etkin olarak yürütülen çalışmaları değerlendiren Kumbuzoğlu kurum personelleri ile bir süre sohbet etti.  Vali Kumbuzoğlu kurum personelleri ile sohbet ettikten sonra birim müdürleri ve muhtarlarla bir araya geldiler.

Daha sonra Sultanhanı Belediyesini ziyaret eden Kumbuzoğlu burada Sultanhanı Belediye Başkanı Fahri Solak ile bir araya geldi. Kumbuzoğlu personeller tarafından çiçeklerle karşılandı.

Belediye Başkanı Solak’tan yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali Kumbuzoğlu Belediye Meclis Üyeleri ile de bir araya gelerek, yapılan hizmetler hakkında görüştü.

Aksaray Valisi Sultanhanı ilçesine yönelik gerçekleştirdiği ziyarette kurumlar arası iletişimi öne çıkararak ilçenin gelişimine katkı sunacak  çalışmalar için atılması gereken adımları vurguladı.

Fatma Altınok