Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vali Kumbuzoğlu, sel felaketinin ardından bölgede incelemelerde bulundu

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, dün Kutlu Köyü’nde yaşanan sel felaketinin ardından bölgeye incelemede bulundu. Vali Kumbuzoğlu, beraberindeki heyetle birlikte köy muhtarı Yüksel Tevatır ve köylülerle bir araya gelerek yaşanan olayı yerinde değerlendirdi. Heyet içerisinde Aksaray vali yardımcısı ve il Özel İdaresi Genel Sekreteri Hakan Kılınçkaya, Tarım İl Müdürü Nejdet Demir ve AFAD yetkilileri de bulunuyordu.

Sel felaketinin yaşandığı alanda yapılan incelemeler sonucunda Vali Kumbuzoğlu, gerekli önlemlerin alınması talimatını verdi ve çalışmaların titizlikle yürütülmesini istedi. Özel İdare Genel Sekreteri’ne yönlendirilen talimatlarla birlikte, selin neden olduğu hasarın en kısa sürede giderilmesi için gereken adımların atılacağı belirtildi.

Vali Kumbuzoğlu, Kutlu köylülerle de samimi bir şekilde sohbet etti ve devletin her zaman vatandaşlarının yanında olduğunu ifade etti. Bu zor zamanlarda halkın yanında olacaklarını vurgulayan Vali, sel felaketi sonucunda zarar görenlere destek sağlanacağını belirtti.

Kutlu Köyü Muhtarı Yüksel Tevatır’da, Sel yatağının olduğu bölge için DSİ’ye ve Özel İdareye daha önce bilgi verdiklerini belirterek, Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu nezdinde devletimizin tüm birimlerine teşekkür ederek, köyümüze yağış aniden yağdı. bereket bir anda indi ve sel oluştu. Valimiz ve Özel İdare genel sekreterimiz köyümüzün selden etkilenmemesi için gerekli tedbirleirn alınması için gereken çalışmaları yaptılar.

Valimiz Mehmet Ali Kumbuzoğlu’nun köyümüze kadar gelip, sel ve dolu felaketi ile ilgili olarak yakından ilgilenmesi köyümüz halkını ve bizleri çok memnun etmiştir” dedi.

Fatma Altınok