Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vali Kumbuzoğlu, Saratlı ve Gülpınar’da belediye başkanlarıyla buluştu

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu şehir içerisindeki çalışmaların ve idari toplantıların yanı sıra ilçelere yönelik ziyaretler gerçekleştirmeye de devam ediyor. Vali Kumbuzoğlu tarafından yapılan ziyaretler kapsamında bu kez Saratlı ve Demirci’ye gidildi.

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray’ın ön plana çıkan iki önemli bölgesi olan Saratlı ev Gülpınar’da yapılan son seçimlerin ardında başkan değişimine gidildi.  Gülpınar’da  Belediye Başkanı Ersoy Karar ile bir araya gelen Vali Kumbuzoğlu, Saratlı’da ise Belediye Başkanı Cuma Kaplan ile bir araya geldi.

Yapılan ziyaretler sırasında Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu’ya, Gülağaç Kaymakamı ve Aksaray Valisi Yardımcısı Şeyma Polat Balak ve Turizm İl Müdür Mustafa Doğan eşlik etti.

Yapılan bu ziyaret, Saratlı ve Gülpınar’daki çalışmaların yerinde takip edilebilmesi ve belediye başkanları ile iletişim halinde olunabilmesi bakımından önem arz ediyor. Konu hakkında açıklama yapan Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, çalışmalarında belediye başkanlarına kolaylıklar diledi.

Ağustos Gerçe