Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vali Kumbuzoğlu, Polis okulu öğrencileriyle bir araya geldi

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Aksaray Şehit Önder Güzel Polis Meslek Eğitim Merkezini ziyaret ederek 29. Dönem öğrencileriyle bir araya geldi.

         

Aksaray Şehit Önder Güzel Polis Meslek Eğitim Merkezini ziyaret eden Vali Kumbuzoğlu’na Aksaray Cumhuriyet Başsavcısı Adem Aydemir, Aksaray İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu, Aksaray İl Jandarma Komutan Albay Mehmet Ali Bayer, birim amirleri ve gaziler eşlik etti.
Aksaray Şehit Önder Güzel Polis Meslek Eğitim Merkezinin Müdürü Niyazi Turgay ile bir araya gelen Vali Kumbuzoğlu, merkezde yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Daha sonra Polis Meslek Eğitim Merkezinin yemekhanesinde 29. Dönem öğrencilerle bir araya gelen Vali Kumbuzoğlu, polis okulu öğrencilerinin sorun ve beklentilerin dinledi.
Aksaray Şehit Önder Güzel Polis Meslek Eğitim Merkezinin 29. Dönem öğrencileri ile bir süre sohbet eden Vali Kumbuzoğlu, polis okulu öğrencileri tarafında yoğun ilgi ile karşılandı.
Vali Kumbuzoğlu, 29. Dönem öğrencilerine ve Aksaray Şehit Önder Güzel Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Niyazi Turgay’a misafirperverliklerinden ötürü teşekkürlerini sundu.
Haber: Fatma Altınok