Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vali Kumbuzoğlu; “Olumsuz hava koşullarında vatandaşların etkilenmemelerine yönelik tedbirler alıyoruz”

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu başkanlığında “Kış Tedbirleri” toplantısı gerçekleştirildi.

          

Aksaray İl Özel idaresinin ev sahipliği yaptığı toplantıya, Vali Kumbuzoğlu, Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hakan Kılınçkaya ve ilgili kamu kurum ve kuruluşları katılım gösterdi.

Kış aylarına girilmesi ile birlikte Aksaray ilinde yaşanabilecek olumsuz koşullara yönelik önlemler alınması ve vatandaşların bu durumdan en az şekilde etkilenmemesini sağlamak adına görüşmeler gerçekleşti.

Olumsuz hava koşullarından etkilenmelerini sağlamak amacıyla gerekli kurumlar tarafından alınacak önemler hakkında görüşen heyet, Kurumlar tarafından verilen hizmetlerin aksamaması adına yapılması gereken stratejiler üzerinde duruldu.

Kış aylarından yaşanabilecek olumsuz durumlarda, yağmur ve kar yağma olasılığında şehir içinde vatandaşların ve şehrin olumsuz olaylara karşı etkilenebilecek durumlar üzerine duran heyet, olası olumsuz durumlarda vatandaşların en az şekilde etiketlenmesi sağlamak adına önlemler alınmasına ilişkin istişarelerde bulundu.

Toplantıya yönelik açıklama yapan Vali Kumbuzoğlu; “Hemşehrimizin olumsuz hava koşullarından etkilenmemeleri ve hizmetlerin aksamaması için tüm tedbirleri alıyoruz” dedi.

Haber: Fatma Altınok