Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vali Kumbuzoğlu, Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret etti

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, kamu kurum ve kuruluş ziyaretleri kapsamında Aksaray İl Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret etti.
Valiler Kararnamesi Cumhurbaşkanlığı imzasıyla Aksaray Valisi olarak geçtiğimiz haftalarda göreve başlayan Vali Kumbuzoğlu, Aksaray ilinde kamu kurumlarının yürüttüğü çalışmaları yakında takip etmek amacıyla Kamu kurum ve kuruluş ziyaretlerinde bulunuyor.
Vali Kumbuzoğlu’nun Kamu kurum ve kuruluş ziyaretlerinin diğer bir adresi İl Milli Eğitim Müdürlüğü oldu. Aksaray İl Milli Eğitim Müdürü olarak yeni göreve başlayan Metin Alpaslan, Vali Kumbuzoğlu’na Aksaray’da eğitim ve öğretim alanında verilen hizmetler hakkında bilgilendirdi.
2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılının başlamasıyla birlikte Aksaray’da eğitim alanında verilmesi gereken hizmetler hakkında Vali Kumbuzoğlu ile görüşen Milli Eğitim Müdürü Alpaslan, yeni öğretim yılında öğrencilere verimli bir şekilde eğitimlerini tamamlamaları adına yapılması gerekenler hususunda görüşme yapıldı.
Milli Eğitim Müdürü Alpaslan, Vali Kumbuzoğlu’na Aksaray’da Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan faaliyetler ve devam eden projeler hakkında bilgiler verdi.
Haber: Fatma Altınok