Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vali Kumbuzoğlu; Milletimizin hizmetindeyiz!

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, kamu kurum ve kuruluşları ziyaretlerine devam ediyor.

Vali Kumbuzoğlu kamu kurum ve kuruluşları ziyareti kapsamında Aksaray Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfını ziyaret etti.  Vali Kumbuzoğlu; “Büyük hassasiyet, hakkaniyet ve titizlikle milletimizin hizmetinde olmaya gayret etmeliyiz” dedi.

Valiler Kararnamesi Cumhurbaşkanlığı imzasıyla Aksaray Valisi olarak göreve başlayan Vali Kumbuzoğlu, kurumların yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgiler alarak kurumların verdiği hizmetleri yakından takip ediyor.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfını ziyaret eden Vali Kumbuzoğlu’nu, Vakıf Müdürü Ali Rıza Sözeriyim ve vakıf personelleri tarafından çiçekle karşılandı. Vali Kumbuzoğlu’na ziyareti esnasında Vali Yardımcısı Şeyma Balak Polat eşlik etti.

Vali Kumbuzoğlu, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Sözeriyim ’den kurum yürüttüğü ve projeleri hakkında brifing aldı. Aksaray’da Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından verilen hizmetler hususunda görüşme yapan Vali Kumbuzoğlu; “Büyük hassasiyet, hakkaniyet ve titizlikle milletimizin hizmetinde olmaya gayret etmeliyiz” dedi.

Haber: Fatma Altınok