Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vali Kumbuzoğlu, “Makam ve mevkiler aziz milletimize hizmet için vardır”

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, kamu kurum ve kuruluş ziyaretlerine devam ediyor. Vali Kumbuzoğlu, Aksaray İl Göç İdaresi Müdürlüğünü ziyaret etti. Vali Kumbuzoğlu; “Makam ve mevkiler aziz milletimize hizmet için vardır. Bu duyarlılıkta ve insan odaklı olacağız” dedi

Valiler Kararnamesi Cumhurbaşkanı imzasıyla Aksaray iline vali olarak göreve başlayan Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Aksaray ilinde kamu kurumlarının yürüttüğü çalışmaları yakında takip etmek amacıyla ziyaretler gerçekleştiriyor.
Vali Kumbuzoğlu’nu Aksaray İl Göç İdaresi Müdürü Servet Yelken karşıladı. Vali Kumbuzoğlu’nun Aksaray İl Göç İdaresi Müdürlüğü ziyaretine Aksaray Vali Yardımcı Şeyma Balak Polat eşlik etti.
Vali Kumbuzoğlu, Göç İdaresi İl Müdürü Servet Yelken’den kurumun yürüttüğü çalışmalar hakkında brifing aldı. Aksaray ilinde Göç İdaresi Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar ve yürütülen faaliyetler hakkında bilgiler alan Vali Kumbuzoğlu; “Makam ve mevkiler aziz milletimize hizmet için vardır. Bu duyarlılıkta ve insan odaklı olacağız” dedi.
Haber: Fatma Altınok