Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vali Kumbuzoğlu, Kıbrıs Barış Harekatı’nın 50. Yıldönümünde Gazilerimizi Uğurladı!

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Kıbrıs Barış Harekatı’nın 50. yıldönümü vesilesiyle Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ni ziyaret edecek olan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Aksaray Şube Başkanı Mustafa Dağ ve dernek üyesi gazileri kabul ederek uğurladı.

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Kıbrıs Barış Harekatı’nın 50. yıldönümü vesilesiyle Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ni ziyaret edecek olan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Aksaray Şube Başkanı Mustafa Dağ ve beraberindeki dernek üyesi gazilerimizi makamında kabul etti.

Vali Kumbuzoğlu, gazilerle yaptığı görüşmede, Kıbrıs Barış Harekatı’nın Türk milleti için önemine dikkat çekerek, “Kıbrıs Barış Harekatı, milletimizin kahramanlık destanlarından biridir. Sizler, bu destanın yaşayan tanıkları olarak her zaman bizlerin gurur kaynağı oldunuz. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne yapacağınız bu anlamlı ziyarette sizlere başarılar ve sağlık diliyorum.” dedi.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Aksaray Şube Başkanı Mustafa Dağ, Vali Kumbuzoğlu’na desteklerinden dolayı teşekkür ederek, “Bu anlamlı ziyarette bizleri yalnız bırakmayan ve her zaman yanımızda olan Sayın Valimize minnettarız. Kıbrıs Barış Harekatı’nın 50. yılını anmak ve bu önemli günü Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde kutlamak bizler için büyük bir onur.” ifadelerini kullandı.

Görüşmenin ardından Vali Kumbuzoğlu, gazilere başarılar dileyerek onları uğurladı. Bu anlamlı ziyarette gazilerimize her türlü desteği vermeye devam edeceklerini belirten Kumbuzoğlu, gazilere sağlıklı ve huzurlu bir yolculuk temennisinde bulundu.

Avni Kuru