Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vali Kumbuzoğlu, Kadınların talebini video çekti: Bakın kadınların talebi neydi?

Hanımeli Pazarı Kadınlarından Belediye

Hanımeli Pazarı Kadınlarından Belediye Başkanına talep

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu ve eşi Canan Kumbuzoğlu, Dünya Kadınlar Günü kapsamında Cumartesi Pazarı’nda bulunan Hanımeli Pazarı’nı ziyaret etti. Ziyaret sırasında satış yapan kadınlar, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’den özel bir talepleri olduğunu Vali Kumbuzoğlu aracılığıyla iletti.

Kadınlar, Pazar içerisinde kurulan küçük kulübeler talep ederek, bu sayede gelir elde etmeyi ve ürünlerini daha etkili bir şekilde sergilemeyi hedefliyor. Vali Kumbuzoğlu, kadınları bu isteklerini videoya çekerek ifade etmeleri konusunda teşvik etti ve bu videoları Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e bizzat ileteceğini belirtti.

Hanımeli Pazarı’nda satış yapan bir kadın, “Buradan çok memnunuz. Bize hem bir gelir kapısı hem de aktivite oldu. Buranın kulübe kulübe olmasını istiyoruz. Böylelikle, ürünlerimizi yanımızda taşımayız. Kilitler gideriz. Burası bize çok güzel bir nimet oldu.” şeklinde konuştu.

*Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu’nun ilettiği talepler, kadın girişimcilerin Pazar içerisindeki yaşamını kolaylaştırmayı amaçlıyor. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer ise bu talepleri değerlendirip, Hanımeli Pazarı’nın daha işlevsel ve verimli bir hale gelmesi için adımlar atma sözü verdi.

Haber: Fatma ALTINOK