Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vali Kumbuzoğlu İl Sağlık Müdürlüğünü ziyaret etti

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, şehir içeresindeki idari çalışmalarının yanı sıra ziyaretlerini gerçekleştirmeye de devam ediyor. Vali Kumbuzoğlu, bu kapsamda, İl Sağlık Müdürlüğünü ziyaret ederek, kurum müdürü ve çalışanlarla bir araya geldi.

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumzbuoğlu, şehir içerisindeki idari çalışmalarının yanı sıra şehrin farklı noktalarında bulunana kurumları da ziyaret ederek, iş ve işleyiş hakkında bilgi alıyor.  Vali Kumbuzoğlu’nun bu kapsamdaki ziyaretleri arasında İl Sağlık Müdürlüğü ziyareti de yer aldı.

Aksaray İl Sağlık Müdürlüğü Binasına giderek İl Müdürü Abdullah Güleç’ten kurum çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Kumzbuoğlu, kurum çalışanları ile sohbet etmeyi de ihmal etmedi. Aksaray’daki sağlık sistemi üzerine istişarede bulunana Vali Kumbuzoğlu ve İl Müdürü Güleç, yapılabilecek olan çalışmalar hakkında da karşılıklı olarak fikir alışverişinde bulundu.

Vali Kumbuzoğlu tarafından yapılan bu ziyaret, Aksaray’da kurumların denetlenmesi, kurum müdürleri ile iletişim halinde olunması bakımından önem arz ediyor.

Ağustos Gerçe