Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vali Kumbuzoğlu, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğünü ziyaret etti

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, kamu kurum ve kuruluş ziyaretleri kapsamında Aksaray İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğünü ziyaret etti.

Valiler Kararnamesi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla Aksaray Valisi olarak göreve başlayan Vali Kumbuzoğlu, Aksaray’da kurumların yürüttüğü çalışmaları yakından takip etmek amacıyla kamu kurum ve kuruluş ziyaretleri gerçekleştiriyor.
İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Ferhat Yavuz ile bir araya gelen Vali Kumbuzoğlu, kurum yaptığı çalışmalar hakkında İl Müdürü Yavuz’dan bilgiler aldı. Aksaray İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Kumbuzoğlu, kurumun yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgiler alarak personellerle görüştü.
Aksaray’da hizmet veren kurumların yürüttüğü çalışmaları yakında takip etmek amacıyla ziyaretler gerçekleştiren Vali Kumbuzoğlu, İl Nüfus Müdürü Yavuz’dan verilen hizmetler hakkında bilgiler almasının ardından İl Müdürü Yavuz’a çalışmalarında başarılar dileğinde bulundu. Vali Kumbuzoğlu İl Nüfus Müdürlüğüne yaptığı ziyaret esnasında Müdürlükten hizmet alan vatandaşlarla sohbet ederek istek ve taleplerini dinledi.
Haber: Fatma Altınok