Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vali Kumbuzoğlu, İl Asayiş toplantısı yaptı

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu İl Asayiş toplantısını gerçekleştirdi. İl Jandarma Komutan J.Kd. Albay Hacı Ali Büber ve İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu’nun katılım sağladığı toplantı Aksaray Valisi Kumbuzoğlu’nun makamında gerçekleşti.
Cumhurbaşkanlığı Valiler Kararnamesi imzasıyla Aksaray Valisi olarak geçtiğimiz haftalarda göreve başlayan Mehmet Ali Kumbuzoğlu başkanlığında İl Asayiş toplantısı gerçekleşti.
Aksaray Valiliği tarafından periyodik olarak yapılan İl Asayiş toplantısında, Aksaray’da yapılan asayiş çalışmaları hakkında bilgiler veren İl Jandarma Komutanı Büber, kamu düzeninin sağlanması adına asayiş teşkilat amirleriyle yapılan yoğun çalışmalarla Aksaray’da suç ve suçlulara karşı verilen mücadeleler hakkında bilgilendirme yaptı.
Son zamanlar egzoz sesi, yüksek sesle müzik dinleyen ve drift atarak çevreyi rahatsız eden sürücülere yönelik kapsamlı çalışmalar yürüten Emniyet Müdürlüğü ekiplerince sürücülere verilen idari cezalara yönelik yapılan çalışmalara değinen Emniyet Müdürü Kolcu, Aksaray’da vatandaşların trafikte herhangi bir sorun yaşamaması adına denetim ve kontrollerin sağlandığını belirtti.
Aksaray’da suç ve suçlularla mücadele eden asayiş birimleri Aksaray’da güven ve huzuru sağlamak adına gece gündüz yapılan istihbari çalışmalar hakkında göreve yeni gelen Aksaray Valisi Kumbuzoğlu’nu bilgilendirdi. Aksaray Valisi Kumbuzoğlu, Aksaray halkının huzur ve refahı için gerekli çalışmalarla Aksaray’da suç oranın düşürmeye yönelik çalışmalar yürütüleceğini ifade etti.
Haber: Fatma Altınok