Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vali Kumbuzoğlu, Ihlara Vadisinde inceleme yaptı

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Ihlara Vadisi Karşılama Merkezini ziyaret etti. Vali Kumbuzoğlu’na ziyareti esnasında Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Emre Canpolat, Ortaköy Belediye Başkanı Ali Rıza Özdemir ve birim amirleri eşlik etti.

     

Kapadokya’nın giriş kapısı olarak bilinen Ihlara Vadisinin doğal güzellikleri hakkında bilgi alan Vali Kumbuzoğlu, Ihlara Vadisini turizme kazandırmak için yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Aksaray ilinin doğal güzelliklerinden olan Ihlara Vadisi içerisine insanların yaşadığını göstersen dünyanın en büyük kanyonu özelliğini taşıyor. Ihlara vadisini dikkat çekici özellikleri arasında olan dik duvarlara sahip içerisinde su, bahçe gibi doğal güzellikler barındıran Vadide, çevre yerlerine göre yeşillik açısından zengin olduğu görülüyor. Ihlara Vadisi görenleri büyülüyor. Vali Kumbuzoğlu doğa harikası olan Ihlara Vadisinin daha çok değerlenmesi gerektiğini vurgulayarak, turizm açısından önemine dikkat çekti.
Vali Kumbuzoğlu, Ihlara Vadisi hakkında bilgiler alarak, Ihlara Vadisini turizme kazandırmak amacıyla yapılan çalışmalara değindi. Ihlara Vadisinde incelemeler yapan Vali Kumbuzoğlu, yetkililerden bilgiler alarak, vadinin doğal görünümünün korunması amacıyla gerçekleştirilen faaliyetleri inceledi.
Haber: Fatma Altınok