Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vali Kumbuzoğlu; “Gönüllere dokunan hizmetler üretmeye devam edeceğiz”

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu’nun göreve başlamasıyla birlikte valilik binasına ziyaretler sürüyor.
Aksaraylı kanaat önderleri bir bir Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu’nu tebrik amaçlı ziyaret ederken, aynı zamanda yeni görevi için başarılar diliyorlar.
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, kendisine yapılan tebrik ziyaretleri kapsamında vali yardımcıları ve birim amirleri ile bir araya geldi. Aksaray için önceliklerin belirlenmesi hususunun gündeme geldiği toplantıya; İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Emre Canpolat, Vali Yardımcısı Şeyma Polat Balak, Jandarma İl Komutanı J.k.d. Albay Hacı Ali Büber, İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu, Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, İl Sağlık Müdürü Dr. Abdullah Güleç, Tarım İl Müdürü Bülent Saklav, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Aktürk, Kültür ve Turizm İl Müdürü Mustafa Doğan, İŞKUR İl Müdürü Mahmut Akkuş, AFAD İl Müdürü Cezmi Türkmen ve çok sayıda birim amiri katılım sağladı.
Toplantı hakkında açıklama yapan Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, “Önceliklerimizi belirleyerek samimiyetle, gönüllere dokunan hizmetler üretmeye devam edeceğiz.” İfadelerine yer verdi.

Haber: Ağustos Gerçe