Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vali Kumbuzoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret etti

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu kamu kurum ve kuruluşları ziyaretleri kapsamında; Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız ile bir araya gelen Vali Kumbuzoğlu, Aksaray’da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafında Aksaray’da spor faaliyetlerinde Aksaray ilini temsil eden birçok yeteneğin attığı imzalar hakkında görüşen heyet, yürütülen çalışmalar üzerinde istişare etti. Spor faaliyetleri kapsamında il genelinde çocuktan gencine birçok eğitim verildi. Çocukların ve gençlerin aktiviteler yaparak yetenek kazandıkları gençlik spor merkezinde verilen eğitimler hususunda görüşüldü.

Vali Kumbuzoğlu, Aksaray ilinde yürütülen çalışmaları yakından takip etmek amacıyla Aksaray ilinin gerekli kurumları ile görüşme sağlayarak Aksaray ilinde yürütülen çalışmalar hususunda bilgiler almaya devam ediyor. Aksaray’ın gelişmesi amacıyla farklı alanlarda yürütülen çalışmalar ile Aksaray ilinde gelişmeler yaşanıyor.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü; Spor faaliyetleri ile birçok sporcunun katıldığı turnuvalarla Aksaray ilini temsil eden sporcular başarılara imza atmaya devam ederken Gençlik ve Spor İl Müdürü Yıldız, Vali Kumbuzoğlu’nu kurumun yürüttüğü çalışmalar hakkında ve başarıları hakkında bilgilendirdi.

Vali Kumbuzoğlu, gençlerin ve çocukların spor faaliyetlerinde daha ön plana çıkacak ve gelişmelerine katkı sağlayacak çalışmalar üzerine Gençlik ve Spor İl Müdürü Yıldız ile görüştü.

Haber: Fatma Altınok